Αυθεντική καρμπονάρα
ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ 10 ΛΕΠΤΑ | ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ 10 ΛΕΠΤΑ | ΔΥΣΚΟΛΙΑ – ΕΥΚΟΛΗ
Η καρμπονάρα είναι ένα παραδοσιακό πιάτο της Ιταλίας, γίνεται με απλά συστατικά και εύκολη προετοιμασία. Η προέλευση του πιάτου είναι αβέβαιη, γι ‘αυτό και υπάρχουν διάφορες εκδοχές, η πιο γνωστή από τις οποίες έλκει την καταγωγή της από την πόλη της Ρώμης.
ΥΛΙΚΑ ΓΙΑ 2 ΜΕΡΙΔΕΣ.
160γρ. Spaghetti n.5
80γρ.Χοιρινό μάγουλο
2 Κρόκοι αβγών
60γρ. τριμμένο τυρί Pecorino Romano
Αλάτι
Φρεσκοτριμμένο πιπέρι